Pressmeddelande Lasingoo Sverige AB. 2016-07-14

Bilverkstad på Södermalm bland Sveriges bästa

Lasingoo är ett branschinitiativ med fler än 2 000 anslutna bilverkstäder och besiktningsstationer över hela Sverige där bilägare kanboka olika fordonstjänster till fast pris.Nu delar Lasingoo med sig av data från systemet som visar vilka verkstäder i Sverige som fått högst betyg av kunderna efter utfört arbete. Johansson Car Service på Södermalm placerar sig på femte plats i Sverige.

Vi är extremt måna om att bemöta våra kunder med en professionell och omtänksam inställning så att verkstadsbesöket blir enpositiv upplevelse, säger Sezan Jabrael på Johansson Car Service på Södermalm. Vi brukar säga att vi som lägst ska motsvara kundens förväntningar, men gärna överträffar dem. Det här är ett bevis på att det vi gör är uppskattat, en kvalitetsstämpel som skiljer oss från mängden. Vi är otroligt gladasamtidigt vill vi blir bättre och siktar därför på att bli etta, avslutar Sezan.

Malin Landberg på Lasingoo menar att det kan vara mycket värdefullt att ta del av andras erfarenheter inför valet av bilverkstad vid till exempel reparation eller service.

– Omdömen från andra konsumenter tillför ett stort värde eftersom man köper den här typen av tjänst relativt sällan, säger Malin Landberg, VD på Lasingoo i Sverige. Många bilägare upplever att dom har låg kunskap vad gäller bilen, service och reparationer. Vår förhoppning är att vi genom de samlade kundbetygen ska bidra till att göra valet av verkstad lite enklare för människor.

Johansson Car Service AB, BDS Stockholm har snittbetyg 4,77. Högsta möjliga betyget är 5.
Källa: lasingoo.se.

För ytterligare information, kontakta:
Nonny Davidsson, Marknadschef Lasingoo
Telefon: 072 981 99 81, E-post: nonny.davidsson@lasingoo.com

Om Lasingoo:
Lasingoo är ett branschinitiativ med fler än 2 000 anslutna bilverkstäder och besiktningsstationer över hela Sverige. På lasingoo.se kan bilägarejämföra verkstäder, läsa kundomdömen och boka fordonstjänster till fast pris direkt.Lasingoo ägs gemensamt av AD-bildelar, Autoexperten, BoschCar Service, Hedin Bil, Mekonomen Group och OKQ8